FREELANCE VERIFICATION

 

(Freelance) I’m Willing (Scheduled)

(Freelance) Twoshoot : Call me (Chap 1) (Scheduled)

(Freelance) Drabble : Detektif Yoong (Scheduled)

(Freelance) Oneshot : Heavenly Eyes (Scheduled)

(Freelance) Oneshoot : FALL (Scheduled)

5 thoughts on “FREELANCE VERIFICATION

  1. hai, aku author newbie nih😀 aku punya ff yoona sehun pengen di publish ke blog aku, tapi disana sepi banget karena aku gabisa ngelola nya wkwk. aku pengen coba freelance disini aja gimana? bisa ga? kalo bisa aku mau tanya tanya dulu rules untuk freelance nya🙂 makasih sebelum nya ^^

  2. Anyeonghaseyo, ahh aku mau kirim FFku nii, gimana eon? atau kalau mau jadi Author di Blog ini gimana? aku udah punya Blog sihh tapi belum begitu bagus ngelolanya😀

Comment, please?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s